Proost met Joost!

Het begin is er! Al zeker twee jaar loop ik met deze website in mijn hoofd. Wat wil ik er mee bereiken? Wat is het doel? Eerlijk gezegd kan ik dit nog steeds niet heel concreet beantwoorden. Ik had de intentie om de site in mei 2018 al af te hebben, vóór mijn culinaire vakantie naar Italië. Dit is overduidelijk niet gelukt: erg illustratief voor mijn enthousiaste opwellingen.

Eén ding is zeker: ik houd van bakken, koken, eten en drinken en wil hier nog steeds bewuster mee aan de slag. Waarom dus niet gewoon beginnen?

In beginsel ga ik deze site gebruiken om mijn eigen ervaringen vast te leggen. Niet alleen omdat ik hier steeds vaker vragen over krijg, maar ook zodat ik het zelf makkelijk terug kan vinden! Recentelijk krijg ik steeds meer vragen over het bakken van (zuurdesem) brood. Verwacht de komende tijd beschrijvingen van mijn ervaringen en lessons learned van de laatste anderhalf jaar a twee jaar op dat gebied. Op termijn komen hier ongetwijfeld ook andere ervaringen bij.

Je kan mij ook volgen op Instagram!

Proost!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.